Dagen blir som du gör den till. Den är inte annorlunda än andra dagar.

Det är din attityd  som gör att du upplever den annorlunda, hur du ställer dig till olika saker.
För att vi ska ha en bra dag ska vi plantera så många positiva tankar som möjligt. Låt de negativa tankarna bara gå och fokusera på de positiva. Man uppnår inget bra med destruktiva tankar varken för sig själv eller sina närstående.

Här kommer en enkel övning:

Börja dagen med 5 olika TACK.

1. TACK för jag fick leva en dag till och uppleva allt det fina som dagen för med sig.

2. TACK för min familj, mina vänner och andra bra människor i min omgivning.

3.TACK för min hälsa och min kropp som har tjänat mig under alla dessa år.

4.TACK för mat och vatten, vår Moder Jord.

5. TACK för att jag har någonstans att bo.


Som du ser alla dessa saker är självklara saker som vi dagligen springer förbi och tar för givet.

Ordet TACK innehåller något som otroligt kraft.

Jag kan garantera dig om du gör övningen varje dag, den tar bara ett par sekunder kommer du att uppnå en bra start på dagen men ge inte upp. All färdighet kräver övning.                                                                         Tack till dig som har läst min blogg


                                                                         Ha en bra dag !

                                                                                Anna    :-*